Heksencafe's


heksen.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Woendag 20 juni om 23.09u. begint de zomer
  LAAKDAL - De zomerwende is de gebeurtenis waarbij de zon, vanuit de aarde gezien, de meest noordelijke positie (de Kreeftskeerkring) bereikt Normaliter valt de zomerwende op 21 juni, de langste dag van het jaar, maar in een schrikkeljaar gebeurt dat op 20 juni, kort voor middernacht. De extra dag van februari is daar niet vreemd aan.Dit jaar begint de zomer bij ons nu woensdag 20 juni om 23.09u. We gaan er niks van merken.
 • Paasheksen in Zweden
  Nieuws over Zweden: 'Paasheksen in Zweden'; lees nu!
 • Veelzijdig Niedersachsen op op Fiets en Wandelbeurs
  Fietsers en wandelaars die in een heel ander lanschap dan ons Nederlandse actief willen zijn maar toch niet te ver weg willen kunnen de Duitse regio Niedersachsen overwegen.Een stevige wandeling langs het strand of over het wad aan de Noordzee, het land van de heksen bekijken vanaf de bijna 1000 m hoge Wurmberg in de Harz, fietsen door het uitgestrekte, weidse landschap net over de grens of door unieke natuurgebieden in het oosten.
 • Club Brugge zoekt donoren
  BRUGGE - Club Brugge steunt het Rode Kruis en hoopt dat de talrijke supporters meehelpen om bloed in te zamelen. Twee jaar geleden ging de voetbalclub een engagement aan om 1891 supporters donor te maken. Wie zich nog voor 19 juli meldt om bloed, plasma of bloedplaatsjes af te geven krijgt een gratis ticket voor de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Getafe op 20 juli.
 • Kotzebeu en MaybeSonic?! in De Betoverde Maan
  MERELBEKE - De Betoverde Maan, aan de Kerkstraat 20 in Dikkelvenne, presenteert op zaterdag 2 juni opnieuw een feestje. Vanaf 21 tot 21.45 uur speelt de groep Kotzebeu, met bandleden uit Zottegem en Herzele, en vanaf 22 uur is er de hoofdact met MaybeSonic?!, met leden uit Zottegem en Zwalm. Deze laatste groep verenigt punk, alternatieve en stevige rockmuziek. Meer informatie bij de heksen Lut en Biep in De Betoverde Maan via 09 390 81 20 of dheksen@gmail.com.
 • VUB en ULB kiezen Brugge als congresstad
  BRUGGE - In het Oud Sint-Jan werd de voorbije dagen het grootste congres ooit gehouden, met 2.000 deelnemers uit 70 verschillende landen. Het is de eerste keer dat het grote ECCS-congres in ons land plaatsvond.
 • Avond vol witch house dwaalt tussen hiphop en horror
  Zonder twijfel was de relatief hoge opkomst in de Brusselse zaal te danken aan Balam Acab (*) , lijsttrekker en bekendste naam op de affiche. Toch was hij woensdag niet het elegantste ... - Avond vol witch house dwaalt tussen hiphop en horror - Muziek, Concertverslagen
Heksencafe's
Ans Online
Bar-o-meter: het heksencafé | ans-online
http://www.ans-online.nl/uitgaan/bar-o-meter/bar-o-meter-het-heksencafe

Heksencafegroni
Heksencafe groningen :: index
http://heksencafegroni.forum2go.nl

Morrigansworld
Heksencafe's
http://morrigansworld.tripod.com/id12.html

Serotia
Heksencafé mierlo (nabij geldrop, eindhoven) | serotia's wereld
http://www.serotia.nl/heksencafe-mierlo

Silvercircle
Heksencafés & pubmoots
http://www.silvercircle.org/wiccanrede/wordpress/?page_id=278

Trouw
Heksencafé / wicca moet maar lekker klein blijven - nieuws - trouw. het zou elke bruine kroeg in amsterdam kunnen zijn: een lange bar, een paar tafeltjes met kaarsen, te harde muziek. maar in deze schemerige ruimte huist een heksencafé. de enige tekenen: ... - heksencafé / wicca moet maar lekker klein blijven - nieuws
http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1548035/2005/10/21/Heksencafe-Wicca-moet-maar-lekker-klein-blijven.dhtml

6 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal